Ieškoti
Prekės
    Menu Close

    Whey Professional 2.0 - 4Kg Šokoladas - Scientiffic Nutrition

    Manufacturer: Scientiffic Nutrition
    Rūgštinis baltymas yra ypač rekomenduojamas raumenų veiklos gerinimui ir labai lengvai pasisavinamas dėl pridedamų fermentų ir laktazės.
    SKU: FIT192638
    Kiekis sandėlyje: Išparduota
    €157.00
    i h

    Rūgštinis baltymas yra ypač rekomenduojamas raumenų veiklos gerinimui ir labai lengvai pasisavinamas dėl pridedamų fermentų ir laktazės. Jis ištirpsta šaltame ir šiltame vandenyje akimirksniu.

    Žaliava Lacprodan® SP 8011 V Instant = Aukštos kokybės baltymai. Puikus amino rūgščių profilis.
    Rūgštinis baltymas koncentratas Lacprodan®.
    Didelis grynumas. 80%
    Praturtintas virškinimo fermentais Dygezime®.
    Fermentas laktazė (β-galaktozidazė).
    Greita ir lengva virškinimas ir pasisavinimas.
    Lengvai tirpsta šaltame ir šiltame vandenyje.
    Naudojimui treniruočių metu ir po jų.
    Raumenų atstatymas ir augimas.
    Puikiai tinka žmonėms, turintiems laktozės netoleravimą.

    INGREDIENTAI:

    80% rūgštinio baltymo koncentratas Lacprodan® SP-8011V (Emulsiklis – SOJOS LECITINAS) (91,77%), Kakavos milteliai, Aromatai, Laktazė 10.000 FCC-ALU/g (β-Galaktozidazė) (0,2%), Saldiklis (Sukralozė) ir Enzimų kompleksas Digezyme® (Maltodekstrinas, Amilazė, Celiulazė, Laktazė, Lipazė, Proteazė).

    NAUDOJIMAS: Vartoti 1 didelę šaukštą (apie 50g), sumaišytą su 300 ml vandens prieš ir po pratimų.

    ALERGENAI: PIENAS IR PIENINIAI PRODUKTAI, SOJA (LECITINAS). Pagaminta įmonėje, kurioje naudojamos žaliavos, turinčios šiuos alergenus, tačiau rizika dėl kryžminės užterštos yra minimalizuojama. Gali būti pėdsakų glitimo, kiaušinių, sieros dioksido ir sulfitų, žuvies, moliuskų ir vėžiagyvių.

    NUTRITIONAL VALUES Per 100g Per 50g
    Energy Value 1735,37kJ/415,16Kcal 867,58kJ/207,58Kcal
    Fats 9.74 g 4,87 g
    of which saturated 4,8 g 2,4 g
    Carbohydrates 6,7 g 3,35 g
    of which sugars 5,16 g 2,58 g
    Proteins 74,6 g 37,3 g
    Salt 0,5 g 0,25 g

    Amino rūgščių profilis g/100g produkto:

    • L-ALANINAS 3,52g
    • L-ARGININAS 1,97g
    • ASPARTO RŪGŠTIS 7,84g
    • GLUTAMINO RŪGŠTIS/L-GLUTAMINAS 12,56g
    • CISTEINAS 1,75g
    • FENILALANINAS 2,36g
    • GLICINAS 1,37g
    • HISTIDINAS 1,33g
    • ISOLEUCINAS 4,16g
    • LEUCINAS 7,72g
    • LIZINAS 6,69g
    • METIONINAS 1,33g
    • PROLINAS 4,16g
    • SERINAS 4,9g
    • TIROZINAS 2,22g
    • TREONINAS 5,32g
    • TRIPTOFANAS 1,03g
    • VALINAS 4,21g

    FERMENTAI 100g / 50g:

    • Laktazė (β-Galaktozidazė) 0,2g / 0,1g
    • DIGEZYME® 0,02g / 0,01g
    • Amilazė 480DU/G / 240DU/G
    • Proteazė 120PC/G / 60PC/G
    • Laktazė 80ALU/G / 40ALU/G
    • Celiulazė 40CU/G / 20CU/G
    • Lipazė 20FIP/G / 10FIP/G
    0.0 0
    Parašykite savo apžvalgą Uždaryti
    *
    *
    • Blogai
    • Puiku
    *
    *
    *